Blokkeer onveilige website's

Virussen, Adware, spyware worden vaak aangeboden via webpagina's. Veel van deze webpagina's zijn bekend, en kunt u dus al blokkeren voordat u erop komt. Zo kunt u niet alleen de website niet toegankelijk maken, ook de verbinding kan geblokkeerd worden, waardoor virussen en spyware geen verbinding met het internet kunnen maken.

Peterssitje raad u daarom aan om het volgende programma te installeren

1. Spyware Blaster
Spyware Blaster is een klein programmatje, dat kwaadwillende website's blokkeerd, door ze in de geblokkeerde lijst van de Internet Explorer, en Mozilla Firefox te plaatsen. Door dit programma regelmatig te updaten, wordt uw computer goed beveiligd.

2. Internet Explorer 7
De nieuwe Internet Explorer van Windows biedt veel nieuwe veiligheids maatregelen. Zo ook een phising filter. Hiermee worden fraudeur website's, en website's waarvan bekend is, dat ze onveilig kunnen zijn, geblokkeerd. Ook wordt u vermeld als een webpagina gemeld is phising te zijn, en dat u dus beter de website kunt verlaten. Dit en veel nieuwe functies, zoals het tab-browsen, is mogelijk met Internet Explorer 7.


Binnenkort zullen hier meer programma's verschijnen....


Heeft u opmerkingen over de bovenstaande informatie, of heeft u zelf interessante informatie voor op deze pagina en/of site? Laat het ons weten door een berichtje te sturen naar info@peterssitje.nl. Uw informatie zal kort daarna zichtbaar worden op deze site.