Mozilla Firefox

Mocht u niet geïntereseerd zijn in Internet Explorer, dan is Mozilla firefox een goed alternatief. Firefox is de snelst groeiende browser op dit moment, en is groot concurrent van de Internet Explorer. Bij Firefox is al jaren het volgen van de standaarden een prioriteit, iets wat Microsoft pas mee begint met het ontwikkelen van Internet Explorer 8.

Veiliger is Firefox niet, als je de browser vergelijkt met Internet Explorer 7, 8 of Opera. Hij is daarintegen wel veiliger als Internet Explorer 6, aangezien die browser zich koppelt aan het Windows besturingssysteem, en zo Windows zou kunnen infecteren wanneer de browser aangevallen wordt.

Firefox biedt vrijwel alle functies, zoals de tab weergave, zoals u gewend bent met Internet Explorer 7. De reden waarom veel mensen overschakelen naar Firefox is vanwege de vele plugins die Mozilla en de gemeenschap hebben gemaakt voor de browser. Zo kunt u firefox eruit laten zien zoals u wilt, en plugins toevoegen die u meehelpen te browsen, of bijvoorbeeld advertenties over te slaan. Naast een download manager en een duidelijkere weergave van de browser instellingen is Firefox een goed alternatief voor Internet Explorer.

Download Firefox


Heeft u opmerkingen over de bovenstaande informatie, of heeft u zelf interessante informatie voor op deze pagina en/of site? Laat het ons weten door een berichtje te sturen naar info@peterssitje.nl. Uw informatie zal kort daarna zichtbaar worden op deze site.