Winidows 7

 

Kort nadat Windows Vista uit kwam, begon Microsoft aan hardware en software te werken, die binnenkort het leven met de computers geheel veranderd. Microsoft Surface is een apparaat met een groot multi-touch scherm. Doormiddel van multi-touch en de graphische kracht van huidige computers zal het mogelijk zijn om op een groot scherm met multi-touch, programma's/spellen te ontwikellen waar men met de hand/vingers interactie kan uitvoeren.

Wat zou Microsoft Surface thuis kunnen betekenen?
Doormiddel van wat extra technieken, maakt Microsoft Surface het ook mogelijk om al uw apparaten zonder problemen met elkaar te verbinden, volledig automatisch. U legt bijvoorbeeld uw mobiel op uw tafel, en kort erna worden al uw foto's op het scherm geprojecteerd. In tegenstelling tot een normale computer, kan je nu de foto's ook echt aanraken.

Of wat dacht u van uw keukenblad? Hoe vaak moet u wel niets eens opnieuw naar het recept kijken wat de volgende stap is. Hoe groot moet ik eigenlijk de stukjes snijden? Bij welke stap ben ik eigenlijk gebleven? Een keukenblad met Surface kan al die problemen oplossen. Als u bijvoorbeeld deeg moet uirollen in een pizza vorm, dan krijgt u bijvoorbeeld een mooie ring te zien op de plek waar u uw pizza moet uitrollen. Groot genoeg, en de volgende stap verschijnt op het scherm. Eventueel met pijltes dat naar uw ingrediënten wijst, die u toevallig op uw keukenblad hebt liggen.

En voor bedrijven?
Of u bent een auto-dealer en biedt uw klanten verschillende kleuren voor die geweldige auto. Door gewoon een klein schermpje mee te nemen, of een suface tafel te hebben kunt u de auto presenteren in ieder gewenste kleur.

Of wat dacht u van een skateboard, waar iedereen hun uniek, eigen gemaakte design skateboard wil hebben. Doormiddel van een suface kunnen uw klanten simpelweg hun eigen design bij u in de winkel maken, of meenemen vanuit hun mobiel. U kunt dus totale vrijheid aan uw klanten bieden, zonder al die moeite met scanners en software.

Wanneer krijgen we dit te zien?
Microsoft Surface is geen opvolger van Windows Vista of iets wat u zomaar in de winkel kan komen. Microsoft Surface is het platform van Microsoft waarmee het mogelijk gemaakt wordt om met multi-touch veel verschillende dingen uit te kunnen voeren. Wat u eerder krijgt te zien zijn apparaten en besturingssystemen die gebruik maken van deze surface techniek. Zo krijgt Windows 7 in 2009 ook verschillende technieken die doormiddel van Microsoft Surface mogelijk gemaakt zijn. Waar u de echte Surface tafel te zien zal krijgen is waarschijnlijk in winkels en plaatsen zoals Las Vegas, en de wat betere winkels.


De laatste 12 minuten van het bovenstaande filmpje laat ook zien hoe leuk het kan zijn!

Surface

Surface

Surface


Afbeeldingen zijn Copyright Microsoft

 


Heeft u opmerkingen over de bovenstaande informatie, of heeft u zelf interessante informatie voor op deze pagina en/of site? Laat het ons weten door een berichtje te sturen naar info@peterssitje.nl. Uw informatie zal kort daarna zichtbaar worden op deze site.